Friday, April 13, 2007

O seara furtunoasa

Fostaram la doua concerte de foarte buna calitate aseara: Luiza Zan (jazz ambiental) si Duncan Patterson - A moment in time, proiect solo (rock).

Despre ei, numai de bine, i-as lua pe amandoi acasa (dar nu in acelasi timp). Despre public, doua surprize, una placuta si una neplacuta: la Luiza Zan, foarte multi pustani (liceu, anul I-III), motiv de crestere de inima. La Patterson insa, lume putina. Dar nu pentru ca organizatorii nu ar ar fi facut tot ceea ce trebuie. Absentza publicului a fost mai degraba unul dintre acele semne triste ale schimbarii: rock-ul autentic e omorat de linkin parci. Poate de aici si sentimentul de priveghi.

Oricum, jos palaria in fata lui Roca, sufletul acestui eveniment!

4 comments:

Mihachu` said...

Daca vede Rok postul is smulge parul din cap:) si aici ma refer la faptul ca gemenii au fost pe langa eveniment sau daca au partcipat a fost extrem de putin. E proiectul lui 100%
De altfel trebuie sa stii ca gemenii nu fac niciodata evenimente la care aduc bani de acasa cum a facut Rok pentru Mr. Patterson...pentru ei e chiar profitabil

Corin Chiriac said...

ok ok, sa rectificam :)

Anonymous said...

unde s-a desfasurat evenimentul? si cine e domnul patterson? numele ma intriga...poate e rom, sau daca nu ce cauta in iasi? intre 1 si 5 mai sunt in iasi, poate prind si io ceva.

Corin Chiriac said...

XS Club, Iasi. Da click pe linkul din post, pentru restul...